zaal bij Robbee

Bedrijfsmassage


De bedrijfsmassage kun je ook in mijn praktijk boeken:

's morgens om 8:00 of om 8:30!

 


Gezondheid en financiën

Vergeleken met de kosten van een niet inzetbare werknemer is stoelmassage kosteneffectief: het verdient de investering terug!

Stoelmassage houdt gezonde mensen fit, eventueel opkomende klachten worden vroegtijdig aangepakt, en uitval krijgt minder kans.

Bedrijfsmassage kan -mits onderdeel van het arboplan- ten laste van de winst worden gebracht, waardoor de fiscus een flink deel meebetaalt!


Hoe het werkt

Hoofd, nek, schouders, armen, handen en heupen worden door de kleding heen gekneed en beklopt.

Dat reduceert stresshormonen en stimuleert de bloedsomloop. Na vijftien minuten voel je je meetbaar helderder in je hoofd! 

Onderzoeken hebben deze en andere positieve effecten van regelmatig ontvangen stoelmassage aangetoond.  Een samenvatting van verslagen van 3 verschillende onderzoeken  stuur ik je graag toe, of bespreek ik met je in combinatie met een gratis demonstratie voor 3 personen!


De Kosten

Stuur voor meer informatie een mailtje: rob@vitaliteitsmassage.nl.

Een proefperiode van drie maanden maakt duidelijk wat het voor jouw bedrijf doet!

 

 

ROBBEE® VITALITEITSMASSAGE - logo
ROBBEE®VITALITEITSMASSAGE
Ga direct naar

 

Bert Schaper, grafisch vormgever:

'Door je uitstraling had ik eigenlijk helemaal geen twijfels of ik het wel zou uitproberen. En over de resultaten ben ik heel tevreden.

Aanvankelijk dacht ik dat het alleen verwennerij was, zonder bijzonder nut, maar het blijkt ook een soort preventieve werking voor me te hebben omdat ik klachten begon te ontwikkelen toen ik even niet kon komen. En sinds ik weer stoelmassages neem zijn die klachten weer verdwenen.

Ik raad het aan aan mensen die vage klachten hebben. Die klachten heb je bij mij mooi weggekregen, waardoor ik nu weer lekker in mijn lijf zit en probleemloos mijn werk kan doen.'